T = Terminal
P = Paklie

T: Ape name penuh saudara?

P: Nama kawe Muhammad Fadhli Abdul Malek

T: Asal?

P: Oghe kelate

T: Tarikh lahir?

P: April Fool 79, tahun kambing, Sama macam Izral siol, tapi dia tahun naga, sebab tuh mulut dia selalu berasap...

T: Sekolah?

P: Sekolah same dengan fifi dan odus

T: california kat mane

P: lcp irvine

T: hobi?

P: please email me at abdulm2@rpi.edu

T: Apakah perasaan anda masa memule sampai kat Troy nih ?

P: Blurr... * blur *

T: pengalaman paling mantap di rpi setakat ini?

P: satu hari di kelas kalkulus di CC308... time tuh aku masuk lewat duduk belakang, dekat pintu, senang nak blah awal... sekali prof tuh bagi soalan suruh jawab, so aku pun jawab la... soalan bab pembezaan,.. senang la soalan tu bagi aku.. ahahahhaah aku pun jawab la dalam tiga baris.. siap.. aku pun tido... aku ngantuk sebab malam tuh aku bertelnet... tetiba prof tu datang... die tanye "muhd are you done?"... yes... done die pun tengok kertas... "hmm ok" he said. pas tu die pun gi depan dan bagi solution... dah abis bagi solution, die kate "our friend have a better solution to do this" he said "muhd... come here" member kat sebelah pun kejut kan aku yang tengah syok lena aku blur... heheheehh hahahaa [semua gelak]
so, aku pun pegi la depan hall 308 tuh... aku tanye "what should I do?"... show them your work... aku pun tulih le kat ohp tuh... dah tu... abis aku tunjuk, ramai sangat orang tanye soalan sampai orang confuse.. sebab cara aku lain gile drp prof so, prof pu suruh aku terang... aku pun blur la time tuh.. dah la english kelam kabut aku pun terang la dengan segala graf maximum, minimum, graf limit dan tah hape hape lagi... sampai la abis... lepas tuh aku dengan muka yang stable... pun tanye "anymore questions?" ...semua orang senyap... lepas prof tu pun berkata... we didn't get into this part yet...
[ohhhhhh... interviwer nyaris terlena... sekarang baru faham] prof tu senyum sambil berkata "next time you must sit in front of the class, you should get credit for this class..." aku bangga tapi tension sebab tak leh nak burn kelas dah lepas nih

T: sebelum kami save kan text file nih, soalan terakhir... "kau major ape"?

P: ee

Coming next month: freshmen = cuba teka...
interviewer: Dr "Air Batu" ...wrpi 91.5 every Thursday at 4pm. (No kidding!)

(Terminal interviewer: madi and azhan)